Meggitt Ferroperm – førende spiller inden for fremstillingen af keramiske komponenter

”Vi er en virksomhed i rivende udvikling. Fx vækstede vi med 40 % fra 2010 til 2015 – og vi har ikke planer om at stoppe her. Vi er derfor altid på udkig efter talentfulde medarbejdere, som kan bidrage til vores fortsatte vækst,” fortæller sales and marketing director Thom Wurlitzer.

Et markedsledende nicheprodukt

Vi er et produktionsselskab med mere end 60 års erfaring med at lave smarte ingeniørløsninger til ekstreme miljøer. Vi leverer piezo-keramiske komponenter med den højest mulige reproducerbarhed af egenskaber og parametre samt den laveste aldringsrate i branchen. Det betyder, at vores kunder kan optimere deres design og forbedre ydeevnen samt produktionsflowet.

Mere end 95 % af vores produkter er skræddersyede til kundernes individuelle behov, og vores sortiment omfatter alle normale geometrier i alle materialer af industriel kvalitet. Vi har primært udenlandske kunder og eksporterer komponenter til fx scannere og elektriske sensorer til brug i medicinalbranchen og industrien.

Bliv en del af vores kvalitetsbevidste produktionsfirma

Som medarbejder hos Meggitt Ferroperm får du 116 kolleger fra omkring 7 forskellige nationaliteter, der arbejder med fx salg, økonomi, kvalitetssikring og produktion og videndeler på tværs.

Du træder ind i et mangfoldigt firma, som giver dig rig mulighed for at arbejde med markedsledende keramiske komponentprodukter under ordnede og sikre forhold. Her går vi nemlig meget op i vores medarbejderes sikkerhed på arbejdspladsen, og derfor har vi det bedste sikkerhedsudstyr.Samarbejde på tværs og fleksible arbejdsforhold

Vi er en erfaren og familiær virksomhed. Her producerer vi kvalitet, og vi er alle stolte over vores produkt og den forskel, det gør for vores kunder. Vi hjælper hinanden på tværs af alle afdelinger, og så tilbyder vi alle vores medarbejdere den videreuddannelse og de kurser, som de har brug for.

Af medarbejderfordele har vi både en god kantine, en aktiv personaleforening, en årlig teambuildingdag for alle afdelinger, og så fejrer vi både arbejdssucceser og jubilæer.

Vil du vide mere?

Du kan læse meget mere om os her. Har du spørgsmål om virksomheden eller vores produkter, er du velkommen til at sende en mail til pz@meggitt.com eller ringe på +45 49 12 71 00.