Codan Forsikring A/S

Codan Forsikring A/S som arbejdsplads

31 evalueringer, 4 kommentarer

Kategorier

Ledelse
Kultur og mening
Karrieremuligheder
Belønning
Arbejdsmiljø og balance
Samarbejde og relationer

Er du eller har du været ansat hos Codan Forsikring A/S?

Som nuværende eller tidligere ansat kan du også fortælle, hvad du synes om at arbejde hos Codan Forsikring A/S.
Husk, at selvom du er logget ind, er din evaluering 100% anonym over for arbejdsgiver.

Kommentarer

Vi skaber rammerne, så du kan udvikle dig og nå dine ambitioner

Codans medarbejdere er grunden til, at vi er blandt de absolut førende på forsikringsmarkedet. Derfor er det vigtigt for os at give dig og dine nye kolleger den støtte og vejledning, du behøver for at udvikle dig fagligt – også selvom du allerede har en lang karriere bag dig.

Vi belønner din gode præstation og gør hele virksomheden opmærksom på den. Det gør vi, fordi det er vores ambition at fastholde og udvikle en organisation, der præsterer det optimale, og som gør såvel kunder som medarbejdere tilfredse.

Codan – en del af et internationalt samarbejde

Codan er en del af RSA, som regnes blandt de 6 førende forsikringsselskaber i verden. RSA har fokus på skadeforsikringer og har aktiviteter i 30 lande samt samarbejdsaftaler med andre forsikringsselskaber i 130 lande. Koncernen har 20 millioner kunder og omkring 24.000 medarbejdere.

Igennem RSA er vi repræsenterede over hele verden. Det betyder også, at vi har adgang til en enorm, international vidensbank, som gør arbejdet med vores danske forsikringer endnu bedre og mere effektivt.

I Codan er målsætningen den samme som i RSA; nemlig altid at give vores medarbejdere og kunder anledning til at anbefale os. At forstå kundernes behov er centralt – både i forhold til det enkelte menneske og for vores globale erhvervskunder, som har behov for skræddersyede løsninger.

Vi sætter din karriereudvikling i fokus

Vi satser på løbende kompetenceudvikling for at give dig mulighed for hele tiden at udvikle dig. Grundlaget for denne udvikling er de årlige medarbejderudviklingssamtaler.

For mange er det at gøre karriere det samme som at stræbe efter chefstillinger. Men vi tror på, at karriereudvikling også kan være at fordybe sig og blive specialist inden for sit felt. Det kan også handle om at udvide sine kvalifikationer ved at skifte arbejdsområde. Vi støtter dig, uanset om du vil være chef, uddybe dine færdigheder eller lære noget helt nyt.

Eftersom vi er en del af en stor, international koncern, findes der internationale karrieremuligheder. Eksempelvis gennem vores Fast Track-program eller jobrotationsprogram.

Styrk dit CV gennem et studiejob hos Codan

Når du er færdig med din uddannelse og skal ud at prøve kræfter med det virkelige liv og arbejdsmarkedet, er du stærkere stillet, hvis du har erhvervserfaring fra et studiejob.

Med et studiejob i mødebooking får du et fleksibelt og vellønnet deltidsjob, der giver dig masser af fordele. Jobbet som mødebooker giver dig en central rolle i huset og mulighed for at få værdifulde erfaringer, du kan bruge hele vejen gennem din karriere.

Elev hos Codan Forsikring A/S

Tag den sikre vej mod en spændende karriere i forsikringsbranchen.

Som elev hos Codan får du både en uddannelse og praktisk erhvervserfaring, som giver dig et stærkt fundament, uanset om du vil arbejde med økonomi, IT, forsikringer, jura, rådgivning eller salg.

2-årigt elevforløb

Forløbet består af en skoledel og en praktikdel. Praktikdelen gennemfører du på vores kontorer i Aarhus eller København. Skoledelen er ens for alle 3 retninger og varer 3 dage hver måned på en lokal handelsskole med undervisere fra Forsikringsakademiet. Vi har opstart hvert år i september.

Helt fra start får du en uddannelsesplan samt en uges grunduddannelse på Forsikringsakademiet inden skoleundervisningen og din oplæring starter. Herefter begynder du arbejdet i én af 3 elevretninger.

Uanset hvilken retning du vælger, får du hurtigt ansvar for dine egne arbejdsopgaver, hvor du hjælper vores kunder via mail og telefon på lige fod med dine kollegaer.

forskellige retninger

Skadebehandling

Aarhus

For dig, der er empatisk, lyttende og som kan lide at hjælpe kunderne

Som finanselev i Skadebehandling hjælper du kunder, der har haft indbrud, ødelagt sin telefon eller fået en bule i bilen. Ja, næsten alt hvad du kan forestille dig. Du varetager hele forløbet fra en kunde anmelder en skade, til problemet er løst, og du kan afslutte sagen.

I løbet af elevtiden introducerer vi dig til behandling af forskellige typer af skader, som for eksempel bygnings-, indbo-, rejse- og autoskade.

Om dig:

Du er fleksibel og hjælpsom og ved, at den gode kundeservice er hele grundlaget for at være en succes. Det falder dig helt naturligt at vise omsorg og sætte dig i kundernes sted – der kan være mange følelser forbundet med de skadessager vi behandler.

Kunderådgivning

Aarhus & København

For dig, der kan lide at tale med mennesker, og som vil skabe en karriere i salg

Kunderådgivning er inddelt i 2: Privat og Erhverv.

For begge gælder det, at salg er en vigtig del af arbejdet i afdelingen. Derfor er det vigtigt, at du elsker at præstere på et højt plan, og at du kan sikre gode kundeoplevelse på både salg og service.

I Privat er du med til at rådgive og sælge forsikringsløsninger til Codans privatkunder. Du spørger ind til deres behov, og i samarbejde med kunden finder du den forsikring, der giver mest mening.

I Erhverv servicerer vi vores portefølje af erhvervskunder med 0-9 ansatte og sælger forsikringer til både nye og eksisterende kunder. Vores vigtigste opgave består i at sikre, at kunden får den bedste forsikringsløsning til sig selv og sin virksomhed.

Om dig:

Du synes, det er fedt at yde topresultater i et konkurrencepræget fællesskab og at blive bedre til at sælge, samtidig med at du bidrager til, at hele holdet leverer gode resultater. Du er fleksibel og hjælpsom og ved, at den gode kundeservice er hele grundlaget for at være en succes.

UW front desk (Underwriting)

København

For dig, der er analytisk og kundefokuseret af natur og kan lide at arbejde med økonomi og risikovurdering af vores kunder

Vi arbejder med screening og underwriting af tilbud til nye og eksisterende kunder samt koordinering og forhandling med mæglere og assurandører på tværs af alle Codans erhvervsprodukter.

Om dig:

Det er vigtigt, at du er detaljeorienteret, analytisk, struktureret og har en logisk tilgang til dit arbejde. Du elsker data og kan lide matematisk prægede opgaver. Du skal trives med at arbejde med data og vurdering af kunders risici, samt have direkte kontakt med kunder og mæglere.

Vi giver dig et godt CV

Vi ved godt, at dit CV ikke er særlig langt, så det behøver du ikke være nervøs over. Vi lægger dog vægt på, at du:

har afsluttet en gymnasial uddannelse – som HHX, STX, HTX, HF eller EUX

har gode karakterer og kan fortælle, hvorfor du vil være en god elev hos Codan

kan lide en omskiftelig hverdag, hvor du ved hjælp af telefon og mail hjælper vores kunder godt videre

har let ved at forstå og gøre sig forstået, både du er i dialog og når du skriver

Nyheder fra Codan Forsikring A/S

Nyheder fra Codan Forsikring A/S

19. november 2018

150 Codan medarbejdere delte reflekser ud for at øge trafiksikkerheden

Den 25. oktober arrangerede Codan og Børneulykkesfonden Årets Refleksdag for 8. år i træk. Det er den dag, hvor vores medarbejdere står ekstra tidligt op for at dele mange tusind reflekser ud i Danmark.

Langt de fleste reflekser blev delt ud af Codans medarbejdere på tværs af landet. Som ansat i Codan kan man nemlig bruge to betalte arbejdsdage om året på frivilligt arbejde, og rigtig mange af vores medarbejdere valgte i år at investere tid i Årets Refleksdag. Således delte vores medarbejdere ca. 60.000 reflekser ud i deres børns/børnebørns skole/børnehave og i morgentrafikken for at lyse danskerne op i den mørke tid.

Vores mål med Årets Refleksdag er at øge trafiksikkerheden og forebygge skader, fordi reflekser øger synligheden markant for cyklister, løbere og fodgængere. Faktisk reducerer de risikoen for at blive overset i trafikken med 85 %.

Fem gode råd om reflekser, så du er synlig i den mørke tid:

1.Refleksen skal hænge i en snor, så den bevæger sig, når du færdes i trafikken.

2.Refleksen bør sidde lavt, så billygterne rammer den.

3.Sæt en refleks foran og bagpå dit overtøj.

4.Sørg for både at have en refleks på overtøjet og på rygsækken/skoletasken.

5.Skift refleksen jævnligt – effekten kan aftage, og reflekser, der sidder fast på tøjet, slides i vask (en refleks i god kvalitet kan holde til ca. 30 vaske).

Få flere gode råd og fakta om reflekser her: www.codan.dk/refleks, hvor du også kan se en video af, hvordan det går for sig, når vi arrangerer #LyserDanmarkOp

Skrevet af Suzana Petersson
5. oktober 2018

Codans medarbejdere går på gaden og bidrager til trafiksikkerheden

I Codan ønsker vi at engagere vores medarbejdere og bidrage til samfundet. Derfor giver vi alle vores medarbejdere mulighed for at bruge to betalte arbejdsdage om året på frivilligt arbejde. Initiativet vælger man selv, men rigtig mange af vores medarbejdere vælger at investere tid i Årets Refleksdag, som i år falder den 25. oktober. Her vil næsten 200 Codan-medarbejdere stå tidligt op for at dele 70.000 reflekser ud i morgentrafikken enten på gader og stræder eller i institutioner og skoler for at lyse Danmark op i den mørke tid.

Vores mål med Årets Refleksdag er at øge trafiksikkerheden i Danmark, for som forsikringsselskab har vi indsigt i, hvordan man kan forebygge skader, og vi ved, at reflekser øger synligheden markant for cyklister, løbere og fodgængere.

Vidste du, at?

  • Bløde trafikanter med reflekser har 85% større sandsynlighed for at blive set i trafikken?
  • 72 % af danske forældre giver deres børn reflekser på overtøjet, men 51 % af danske forældre bruger aldrig selv reflekser?
  • Med godkendt refleks bliver du synlig på en afstand af 140 meter, hvis bilen har nærlyset tændt, og ved 50 km/t har denne bilist 10 sekunder til at opdage dig?
  • Uden refleks bliver du synlig på en afstand af 25-30 meter, hvis bilen har nærlyset tændt, så denne bilist med 50 km/t kun har 2 sekunder til at opdage dig?

Codan arrangerer Årets Refleksdag sammen med Børneulykkesfonden.

Du kan læse mere om Årets Refleksdag og se, hvor vi deler gratis reflekser ud på codan.dk/refleksdag. Følg indsatsen på de sociale medier under hashtagget #LyserDanmarkOp, hvor du kan vinde lækkert løbetøj med reflekser fra Kari Traa.

Skrevet af Suzana Petersson

Regnskab for Codan Forsikring A/S

Regnskab for Codan Forsikring A/S

Registreret navn

CODAN A/S

Momsnummer

DK56771212

Selskabsform

Aktieselskab

Etableret

1999

Antal ansatte

2 - 4

Regnskab 2013 2014 2015 2016 2017 2018
Valuta DKK DKK DKK DKK DKK DKK
Omsætning
Bruttofortjeneste
Årets resultat 1.418.251.000 2.024.500.000 495.300.000 2.195.300.000 1.887.400.000 1.044.900.000
Egenkapital 11.576.520.000 10.939.600.000 9.910.800.000 8.107.400.000 5.216.600.000 4.447.700.000
Balance 15.067.017.000 14.131.400.000 12.085.700.000 10.334.000.000 9.741.900.000 8.965.200.000

Kilde til ovenstående informationer

Annoncestatistik for Codan Forsikring A/S

Her kan du danne dig et overblik over jobannoncer fra Codan Forsikring A/S. Du kan se hvilke kanaler og regioner annoncerne var placeret i og hvordan antallet af indrykkede jobannoncer har ændret sig fra kvartal til kvartal.


Adresse

Codan Forsikring A/S
Gammel Kongevej 60
1790 København V
https://www.codan.dk/om-codan/virksomhedencodan

Kort

Cookies på Jobindex

Vi bruger cookies til statistik og til at gøre hjemmesiden mere brugervenlig. Der sættes cookies fra Jobindex og fra vores samarbejdspartnere. Klikker du videre på siden, accepterer du, at der sættes cookies til disse formål. Læs mere her om vores brug af cookies, herunder hvordan du fravælger brugen af cookies. Du kan altid trække samtykke tilbage ved at slette cookies.